Over mij


Ik ben geboren in 1958 in Amsterdam.

 

In 1998 behaalde ik mijn diploma Hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam en vestigde mijn eigen praktijk. Sindsdien behaalde ik  ook mijn diploma’s Kortdurende Oplossingsgerichte Ericksoniaanse Psychotherapie en EMDR,

psychosociale en medische basiskennis en heb ik de behandeling van seksuele problemen tot mijn aandachtsgebied gemaakt. Ik geef ook voorlichting en educatie (lezingen, workshops) op het gebied van seksualiteit en bijzondere seksuele voorkeuren.

 

 

 De ‘kink-link’

 

 

 Ik groeide op in een progressief milieu als dochter van ouders die een vrije levensstijl hadden en ruime opvattingen. Daardoor kon ik op goede voorlichting rekenen toen ik zelf op jeugdige leeftijd mijn affiniteit met SM (sadomasochisme) ontdekte. De meesten onder ons ontbreekt het echter aan de juiste voorlichting op het goede moment, en zeker aan gedegen begeleiding en ondersteuning als onze seksualiteit maar enigszins buiten de gebruikelijke kaders valt en we gaan twijfelen aan onszelf of aan onze partners.  Intussen beweeg ik me al bijna 40 jaar in de internationale fetisj- en BDSM-scene en heb ik ook binnen de therapiepraktijk jarenlang ervaring met seksueel-diverse doelgroepen.