Werkwijze

Tijdens het intakegesprek krijg je alle gelegenheid om de vragen te stellen die voor jou van belang zijn om te beslissen of je verder wilt gaan met therapie of begeleiding. Samen bepalen we wat voor jou een geschikte methode is. In sommige gevallen zal ik je toestemming vragen om contact met je huisarts of specialist op te nemen.

Soms kan een enkel inzichtgevend gesprek, een deskundig advies of de juiste voorlichting je al een eind op weg helpen. Schroom niet om een afspraak te maken.

 

Voor veel mensen is het prettig om te weten dat ik mijn afspraken zodanig uit elkaar plan dat cliënten elkaar niet tegenkomen.

Je kunt mij bellen voor een afspraak of het contactformulier op deze site gebruiken. Op het contactformulier kun je ook vragen stellen die je op deze site niet beantwoord ziet.

 

Een intakegesprek kan meestal op korte termijn plaatsvinden. De wachttijd voor therapie is gemiddeld drie weken.

Bij lichamelijke klachten dien je altijd eerst je huisarts of specialist te raadplegen om medisch aanwijsbare oorzaken voor je klacht uit te sluiten. Indien je klachten niet binnen mijn behandelkader vallen, kan ik je helpen bij het vinden van een andere specialist.